Fruängen har ett eget bibliotek alldeles i anslutning till tunnelbanestationen och Fruängen Centrum. I detta bibliotek finns datorer som är gratis att använda för besökare. På datorerna på biblioteket kan du förutom att surfa på nätet även arbeta med programmen Microsoft Word, Microsoft Excel och Microsoft Powerpoint. För att använda datorn behöver du först ha ett bibliotekskort.

På Fruängens bibliotek finns det även trådlöst internet tillgängligt för besökare som har med sig egen laptop, surfplatta eller liknande. Nätverket är okrypterat och all aktivitet loggas. Du hittar också en scanner om du vill föra över ett papper till din dator, en kopiator om du vill göra papperskopior, samt en skrivare som skriver ut i svart och vitt.

Om du är rörelsehindrad eller svårt sjuk och inte kan ta dig till biblioteket erbjuder Fruängen bibliotek tjänsten Boken kommer, som kort innebär att du kan få böcker hemlevererade gratis. Kontakta biblioteket för att få hjälp med tjänsten Boken kommer.

Biblioteket är öppet måndag till torsdag samt lördag. För att se aktuella öppettider gå in på deras hemsida som finns under Stockholms stadsbibliotek. På hemsidan hittar du också kontaktinformation som telefonnummer och epost.

Leave a Comment