Letar du efter en blomsteraffär i Fruängen? I Fruängen Centrum hittar du Fruängens Blomsterhandel med ett rikt utbud av blomstererbjudanden med allt från större blomsterarrangemang till enklare buketter. Du hittar också dekorativa plantor och krukväxter för hemmet och ett flott utbud av krukor och andra dekorationer.

Fruängens blomsterhandel är ett familjeföretag och drivs av Eva och Ellinor som är två erfarna florister. Affären är ett ombud för Interflora och har förutom blommor också te, kakor, marmelad och annan konfektyr. På Fruängens blomsterhandel hittar du också säsongsbetonade erbjudanden för jul, alla hjärtans dag, påsk och andra högtider.

Fruängens blomsterhandel har öppet vardagar mellan kl 10 och 17 och lördagar kl 10 och 15. På söndagar är affären stängd. Se deras hemsida för avvikande öppettider gällande helgdagar, aftnar och liknande. För att ta del av aktuella erbjudanden kan du följa dem på Facebook.

Skicka blommor via blombud till Fruängen

Du kan också beställa blommor via nätet som levererar till Fruängen. På sajten skicka-blommor.nu hittar du flera olika blombud i Stockholm som skickar blommor till Fruängen. Där kan du också jämföra olika blomstererbjudanden baserat på typ och pris.

I skrivandes stund hittar du fyra större blombud som levererar blommor till Fruängen. Bland dessa hittar du allt från födelsedagsgratulationer till krya på dig-buketter. Det finns också kombinationserbjudanden om du vill skicka med något extra utöver blombuketten, som choklad, en nallebjörn eller varför inte en trisslott?

Andra blomsteraffärer i Fruängens närområde

Här nedan hittar du fler blomsteraffärer som ligger i närheten av Fruängen.

Blomsteroasen

Blomsteroasen drivs av Emma och Zanna och ligger på Störtloppsvägen 25 och erbjuder både större blomsterarrangemang och enklare buketter. Affären har enligt deras hemsida öppet vardagar mellan kl. 10 och 18, lördagar 10 till 16.30 samt söndagar 11 till 15. För att läsa mer om Blomsteroasen kan du besöka deras hemsida.

Nathalies blommor

Blomsteraffären Nathalies blommor har ett större utbud av krukväxter, snittblommor, choklad och doftljus. Affären har öppet måndag till tisdag mellan kl. 11 till 18, onsdag till fredag 10 till 18, lördag 10 till 15 och söndag 11 till 15. Du hittar Nathalies blommor på Sparbanksvägen 25 i Hägersten. Du kan läsa mer om affären på deras hemsida.

Leave a Comment